Groep 1/2a

Beste ouders,

Welkom op de pagina van groep 1/2a.

Op deze pagina vindt u berichten en foto's van allerlei activiteiten in de groep.

De eerste schoolweken hebben wij in de klas geoefend met alle (nieuwe) regels. Zo leren wij met gedragslesjes, hoe wij ons moeten gedragen op bijvoorbeeld de gang.

Ook hebben wij in de klas met elkaar afspraken gemaakt. We hebben hieronder onze vingerafdruk gezet, daarmee beloven wij, dat we ons eraan gaan houden.

Wij kunnen ook al erg netjes twee aan twee in de rij staan.

BERICHTEN

07 okt 2019 - Groepsdoorbrekend voorlezen
Groepsdoorbrekend werken tijdens de kinderboekenweek! De kinderen uit groep 1/2A, 1/2B en groep 5 hebben allemaal een prentenboek meegenomen. Ze werden in groepjes verdeeld en zochten een rustig plekje in de school uit. De kinderen uit groep 5 kunnen al heel goed lezen en hebben de kleuters uit deze boekjes voorgelezen.

De kleuters hebben aandachtig geluisterd. Het blijft leuk dat samenwerken!

07 okt 2019 - Aan het werk in onze ''nieuwe'' klas
Tijdens het spelen en werken hebben de kinderen het nieuwe meubilair kunnen uitproberen. Alle kinderen waren heerlijk aan het werk met werkjes of aan het spelen in de hoeken.

10 sep 2019 - Start schooljaar
We zijn weer begonnen! Het was wel even wennen toen wij op school kwamen, want wij hebben nieuw meubilair in de klas. Het ziet er dus wel allemaal een beetje anders uit.

Het is heel erg mooi en nu hebben wij nog meer zin in het nieuwe schooljaar!