Groep 1/2c

Welkom bij groep 1/2c!

We zijn het schooljaar gezellig begonnen.

Op onze school werken wij met PBS, hier horen belangrijke afspraken bij. We hebben samen de afspraken gemaakt en onze handtekening daar bij gezet.

BERICHTEN

01 okt 2019 - De eerste weken.
Wat hebben we al een fijne weken achter de rug! We hebben alle regels en afspraken besproken en geoefend. We hebben al veel werkjes gedaan. De eerste weken werkten we over kleuren en vormen.

We hebben al weer wat letters geleerd. Nu zijn we begonnen met de kinderboekenweek. Het thema is "Reis mee" dus hebben wij het over verschillende vervoersmiddelen en alles wat met verkeer te maken heeft. We doen ook af en toe een samenwerkingsopdracht en dat gaat al heel erg goed!

We werken niet altijd zo hard want soms pauzeren we in de middag even voor een lekker bekertje thee met een biscuitje.