Welkom bij groep 7!

Onder het kopje 'nieuws' ziet u de activiteiten die gedaan worden in de groep.

Onder het kopje 'agenda' ziet u de activiteiten die gepland staan voor dit jaar.

Onder het kopje 'foto's' staat het fotoboek met foto's van de verschillende activiteiten die we gedaan hebben.

BERICHTEN

08 okt 2019 - Bijeenkomst kinderrechten
Preview foto
We hebben een les over kinderrechten gehad. Hier bespraken we wat we nodig hebben om goed op te kunnen groeien en wat juist niet helpt.
Vervolgens hebben we in groepjes een spel gespeeld waarbij we vragen moesten beantwoorden. De vragen gingen over wie je bent, wat je er ergens van vindt, wat belangrijk voor je is en welke keuzes je zou maken. We hebben nagedacht over bij welke mensen we terecht kunnen als we een probleem hebben, hier maken we met elkaar een poster van. Zo kunnen we elkaar zo goed mogelijk helpen!

04 okt 2019 - eerste weken groep 7
Preview foto We zijn al een paar weken bezig in groep 7 en wat hebben we al veel gedaan!
Met aardrijkskunde leren we over klimaten, bij geschiedenis horen we spannende verhalen over de eerste wereldoorlog en we kunnen ons in het Engels al voorstellen en begroeten!
Rekenen wordt dit jaar lastiger, we zijn meteen goed begonnen met cijferend vermenigvuldigen en delen en ook de breuken worden nu wat lastiger.
Deze week hadden we een hele bijzondere rekenles, we moesten met spiegeltjes de spiegelsymmetrieas zoeken!

Gelukkig doen we ook leuke dingen!
Vandaag kregen we onverwachts the Brick challenge, dit werd met luid gejuich ontvangen!