Locatie: groep 1/2 B - Groepen - Kinderen

Nieuws uit groep 1/2 B

Na een heerlijke lange vakantie zijn we weer begonnen aan een nieuw schooljaar. Gezellig om elkaar alle vakantieverhalen te vertellen en elkaar weer te zien. We starten met een klein groepje, want alle groep 2 kinderen zijn naar groep 3. Er zijn al wel een paar nieuwe kinderen in groep 1 gestart, namelijk Dani, Senn en Liselotte. Stefan is nog even lekker op vakantie en komt dan ook bij ons in de groep.

img 0066

Na een paar dagen wennen en alle regels weer opgefrist te hebben zijn we gestart met het thema 'Vriendjes'. We werken uit de methode Schatkist en ook knutselen we over de vriendjes Jip en Janneke. Het wordt alweer heel gezellig in de klas met alle mooie werkjes. De sfeer is prima dus het belooft weer een leuk en leerzaam jaar te worden.

img 0064

Groetjes van alle kinderen en de juffen van groep 1/2B!