Locatie: groep 3 - Groepen - Kinderen

groep 3

Welkom op de pagina van groep 3.

Wij zijn een super leuke klas met 27 kinderen. Onze juf heet Siska Ciere en dit jaar heeft zij hulp van Mariska Schulte (eindejaars-studente van de PABO) Met elkaar gaan wij er een leerzaam en fantatisch jaar van maken!

De eerste schoolweek zit er weer op! We hebben veel moeten luisteren, want groep 3 is echt wel anders dan de kleuters! We hebben allemaal een vast plekje in de klas en laatjes onder ons bureau. Daar bewaren we onze spullen in. Zo hebben we een klik-klak boekje met alle letters die we leren, een leesboekje dat bij de methode hoort en ook een rode letterdoos waar we woordjes op kunnen leggen. Groep 3 staat namelijk vooral in het teken van het leren lezen. Maar daarnaast doen we nog veel meer. Zo gaan we aan de slag met het schrijven van letters en cijfers. Hebben we een echt rekenschrift en gaan we naar de gym met een echte gymjuf in een hele grote gymzaal! Super leuk allemaal.

Hieronder een aantal foto's waarop wij aan het werk zijn met de letterdoos. (we moeten hier trouwens heel voorzichtig mee zijn, want alle letters liggen los in de vakjes en u begrijpt wel wat er zal gebeuren als de doos omvalt....)

img_5991.jpg

img_5990.jpg