Locatie: groep 8 - Groepen - Kinderen

groep 8

We willen proberen om op deze pagina te vertellen hoe het gaat met ons in groep 8.
Deze keer zijn Milou en Lizanne aan de beurt om wat te vertellen:

Hallo ik ben Lizanne, en ik zit in groep 8.

Ik wou zeggen dat onze school heel leuk is.
Er word heel veel georganiseerd om jong en oud met elkaar te laten omgaan.
Ook wordt er veel gedaan om het voor ieder kind fijn te maken op school, iedereen moet zich thuis voelen.
Natuurlijk worden er ook anderen dingen gedaan bijvoorbeeld de omgeving waar een kind moet werken moet wel fijn zijn.
De juffen zijn erg aardig en als er iets dwars zit kun je altijd naar een juf en proberen het dan optelossen.
Nu wat over mijn eigen klas, want groep 8 is natuurlijk een best zwaar en spannend jaar maar ook heel gezellig.
We werken ook hard maar doen daarna ook een leuk spelletje.
Het bijzondere aan onze klas is vorig jaar in groep 7 waren er heel veel groepjes en kinderen die erg waren buitengesloten.
Dat hebben we geprobeerd op te lossen met de hele klas en dat is gelukt en nu zijn we met ze allen een grote groep.

groetjes Lizanne

Hoi allemaal,

Ik zit sinds een paar maandjes in groep 8.
Eigenlijk is dat een best raar gevoel,
want alle activiteiten die we op school doen is de laatste keer.
Ik weet zeker dat kamp en musical en alle andere leuke dingen die we in groep acht mogen doen super leuk worden. Daarom is groep acht echt een super leuk jaar!.

groetjes Milou!