Junior MR

Op de Wethouder Brederodeschool hebben wij ook een JMR. Deze bestaat uit vier leerlingen uit de bovenbouw, die jaarlijks opnieuw worden gekozen. Na een inventarisatie van vragen en/of problemen in de diverse groepen, worden deze 2-maandelijks besproken met de directie. Voorbeelden van onderwerpen zijn de netheid in de school, het computergebruik, het schoolplein en de omgang met materialen.

De JMR-leden van schooljaar 2017-2018 stellen zich aan u voor……..

jmr_2017_2018.jpg

Mijn naam Matthijs,

Ik ben 8 en zit in groep 5.

Ik zit bij de JMR omdat ik de school wil verbeteren.

Ik wil bijvoorbeeld het schoolplein leuker makenen in de school wil ik het leuk maken zodat we ieder jaar nieuwe dingen kunnen leren.

Beste ouders en leerlingen,

Ik wil graag bij de JMR zitten omdat ik het leuk vind om met anderen mensen over iets te praten.

En ook wil ik graag iets betekenen voor de school.

En ik vind het leuk om voor anderen mensen te spreken.

Ik ben daarom ook super blij dat ik erbij zit.

Groetjes Isa

Ik ben Pawan.

Ik zit in de JMR omdat ik het schoolplein leuker wil maken en omdat ik serieus kan werken.

Mijn hobby’s zijn voetballen en zwemmen.

Hallo ik ben Lizanne Huisman.

Dit jaar ben ik verkozen tot JMR-lid, iets wat ik al heel graag wilde.

Op dit moment zit ik in groep 8. Buiten school ben ik bezig met hockey en dansen.

Ik wil de school proberen nog verder te verbeteren, zodat de kinderen na mij de school ook heel leuk vinden.

Groetjes Lizanne