Locatie: Opvang - Ouders

Opvang

Voor- en naschoolse opvang door Partou en Stichting Rijswijkse Kinderopvang

De Wethouder Brederodeschool werkt al jaren samen met Partou en Stichting Rijswijkse Kinderopvang. Hieronder vindt u meer informatie over beide instanties en wat zij voor u kunnen betekenen.

Stichting Rijswijkse Kinderopvang: Buitenschoolse opvang (BSO) Kinderjungle

De opvang wordt gerealiseerd op de nabij gelegen locatie Kindercentrum Kinderjungle, Wiardi Beckmanlaan 5. De gezellige BSO Kinderjungle bevindt zich in een gerenoveerd kleuterschoolgebouw. Deze locatie beschikt over meerdere groepsruimtes en over een eigen speelzaal en biedt opvang voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De BSO is dagelijks geopend tot 18.30 uur. In de schoolvakanties zijn wij open vanaf 07.30 uur en tijdens schoolvrije dagen bieden wij opvang aan. Als de school uit is, komen de kinderen naar een centrale plek in school. Samen gaan wij richting de Kinderjungle. Om ieder kind een fijne tijd te bieden werken wij binnen onze locatie met verschillende leeftijdscategorieën en stamgroepen. We creëren een huiselijke sfeer waarbij de kinderen zich gemakkelijk voelen en zichzelf kunnen zijn. We leggen de kinderen niet veel op, maar wij zetten ons wel in om de kinderen te motiveren mee te doen aan workshops en nieuwe ervaringen op te doen. De workshops bieden wij op basis van onze schijf van 5!  Wij richten ons op 5 peilers: beweging, voeding, creativiteit, verstand en buitenspelen. Elke dag wordt op basis van een peiler een activiteit georganiseerd. In de schijf van 5 staan weergegeven uitgelegd welke workshops er georganiseerd worden. Onze traditionele stenen buitenruimte is omgetoverd tot een natuurlijke buitenspeelplaats met een theater, verschillende moestuinen, een insectenkast en veel groen. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen. Onze werkwijze is erop gericht een gezonde omgeving te creëren, waarbij ieder kind plezier beleeft! Er zijn verschillende contractmogelijkheden. Er worden vaste dagen geboden, maar u kunt als klant zelf kiezen voor een contract voor 40 of 52 weken.

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Tim van Pagée, clustermanager SRK, telefoon 06-294093639 of via de email tvanpagee@kinderopvang-plein.nl of kinderjungle@kinderopvang-plein.nl

Partou: Buitenschoolse opvang

Partou kinderopvang: elke dag iets bijzonders!

Partou aan de Weidedreef biedt buitenschoolse opvang in een vertrouwde, veilige en liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan bij ons voorop. We werken samen met school, pedagogen, sportaanbieders en culturele organisaties.

Onze buitenschoolse opvang

Als de school uit gaat halen wij de kinderen op en verzamelen in de centrale hal van de WBS. Met oranje hesjes aan lopen we gezamenlijk naar het sportcomplex Hoekpolder. Daar hebben wij in de kantine van de Red Lions een gezellige, huiselijke groep gecreëerd. Ons accent ligt vooral bij sport en spel. Wij werken maandelijks met een ander thema, waaraan sportieve activiteiten gekoppeld worden. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops die aangeboden worden door externe partijen, zoals “Bootcamp” of “Free runnen” En het leuke is dat u de dag van uw kind bij Partou gewoon kunt meebeleven via het online dagboek “Mijn Kind”.

Contractkeuze

Wij bieden diverse contractmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een contract voor 52, 48, 44 of 40 weken. Of een contract voor alleen de vakantieweken. Maar ook opvang tot 15.30 of opvang om de week tot 18.15 behoort tot de mogelijkheden. Komt u kijken?

Wij laten u met plezier de sfeer proeven op onze vestiging en bespreken graag met u de mogelijkheden tot opvang voor en/of na schooltijd en in de schoolvakanties. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding.

Locatie Weidedreef 2, telefoonnummer 070-3937023 te bereiken tussen 14.15 en 18.15. Ook kunt u contact opnemen met de vestigingsmanager Angelique Bekooij-Graaf op nummer 06-52757643.

www.partou.nl/weidedreef