Groep 1/2a

Beste ouders,

Welkom op de pagina van groep 1/2a.

Op deze pagina vindt u berichten en foto's van allerlei activiteiten in de groep.

 

De eerste schoolweken hebben wij in de klas geoefend met alle (nieuwe) regels. Zo leren wij met gedragslesjes, hoe wij ons moeten gedragen op bijvoorbeeld de gang.

Ook hebben wij in de klas met elkaar afspraken gemaakt. We hebben hieronder onze handtekening gezet, daarmee beloven wij, dat we ons eraan gaan houden.     


 

 

BERICHTEN

10 okt 2022 - Activiteiten in de klas
 

 

Ochtendroutine

Iedere ochtend starten wij in de kring. Tijdens dit kring moment behandelen we de dag, maand, jaar en het weer. We oefenen met morgen, overmorgen, gisteren en eergisteren. Ook bespreken we vaak het seizoen.

 

Getal van de week

Wij leren iedere week een getal van de week. Elke dag oefenen we met dit getal. We doen hierbij ook veel met bewegend leren, dan kunnen we het nog beter onthouden!

 

Letter van de week
Ook leren wij iedere week de letter van de week. Bij deze letter leren wij het klankgebaar. We verzinnen woorden waarin wij deze letter/klank horen. Ook mag iemand uit de klas het letterkoffertje mee en spulletjes met deze letter meenemen.

 

 

Groep 2 heeft al geoefend met letters, cijfers, woorden en zinnen. Hoeveel woorden zitten er in een zin?

 

PBS-beloning
Met de PBS pasjes sparen wij voor een groepsbeloning. De eerste beloning die wij hebben verdiend was wieltjesdag. We mochten een fiets, step, skeelers, iets met wieltjes meenemen om mee te spelen. 
Het was een super leuke beloning! 


We gaan nu sparen om verkleed naar school toe te komen.