Groep 1/2a

Beste ouders,

Welkom op de pagina van groep 1/2a.

Op deze pagina vindt u berichten en foto's van allerlei activiteiten in de groep.

De eerste schoolweken hebben wij in de klas geoefend met alle (nieuwe) regels. Zo leren wij met gedragslesjes, hoe wij ons moeten gedragen op bijvoorbeeld de gang.

Ook hebben wij in de klas met elkaar afspraken gemaakt. We hebben hieronder onze vingerafdruk gezet, daarmee beloven wij, dat we ons eraan gaan houden.

Wij kunnen ook al erg netjes twee aan twee in de rij staan.

BERICHTEN

20 sep 2021 - Start schooljaar 2021-2022
Schooljaar 2021-2022

We zijn alweer een paar weken bezig in het schooljaar 2021-2022.

De eerste weken stonden in het teken van ''De gouden weken''. Tijdens de gouden weken werk je aan de groepsvorming. Het is natuurlijk na zo'n lange vakantie altijd weer even wennen, maar eigenlijk ging dat heel goed en soepel.

Zo hebben we weer afspraken bedacht met elkaar en zijn we weer begonnen met gedragslesjes.

We hebben ook voor ons maatje een tekening gemaakt en toen we deze aan elkaar gingen geven, hebben wij verteld waarom je maatje deze tekening verdiend heeft.

Wij kunnen goed samenwerken en complimentjes aan elkaar geven.

Ook hebben we nog even goed gebruik gemaakt van het zonnige weer. Wist je bijvoorbeeld dat je ook heel goed buiten kunt leren?

Afgelopen week hadden wij de Happy fit week. Deze week stond in het teken van gezonde voeding en bewegen. We hebben allerlei leuke workshops gevolgd zoals een bootcamp en een heerlijk gezond tussendoortje.

Veel plezier met kijken naar de foto's!

Groetjes,

Groep 1/2A

Fotoalbum:

foto-1.jpeg foto-2.jpeg foto-3.jpeg foto-4.jpeg foto-5.jpeg foto-6.jpeg foto-7.jpeg