Welkom bij groep 8!

Hier leest u wat wij zoal beleven in de klas, waar we aan werken en wat het huiswerk is...

BERICHTEN

11 mrt 2020 - Verkeersexamen
Preview foto Groep 8 heeft vandaag het verkeersexamen gehad. Gespannen koppies gingen op de fiets de route fietsen. Na afloop kreeg iedereen een mooie roos en hun verkeersdiploma.

Veel dank aan alle begeleiders die deze ochtend ons wilden helpen!

18 feb 2020 - Triasles
Preview foto We kregen een les van Trias. Vn tevoren hebben we met de klas het kunstwerk op ons schoolplein bekeken. Daarna moesten alle kinderen een ontwerp maken. Het kunstwerk moest te maken hebben met de school. Vandaag hebben de kinderen hun kunstwerk met klei gemaakt.

14 feb 2020 - Verkeersles
Preview foto Vandaag hadden de kinderen een verkeersles. De kinderen moesten een rondje kunnen rijden met 1 hand, ze moesten over een schuine heuvel rijden en ze leerden voorrang geven aan elkaar.

07 feb 2020 - Verjaardag Juf Sheila
Preview foto Vandaag hebben we mijn verjaardag gevierd. Wat ben ik verwend en wat was het een gezellige dag! Hierbij wat foto's.

20 dec 2019 - Kerstviering in groep 8
Preview foto Gisteren hebben wij genoten van een gezellige kerstviering. Voor de kinderen de laatste kerst op de basisschool.  Wat een heerlijke hapjes waren er. Iedereen heeft lekker gesmuld!

15 nov 2019 - Bezoek Rijswijks Lyceum en Stanislas College
De afgelopen twee weken hebben wij een bezoek gebracht aan het Rijswijks Lyceum en het Stanislas College.

Op het Rijswijks Lyceum hebben de kinderen een les Wiskunde, Duits en Science gevolgd. Bij het Stanislas College gingen we eerst sporten, daarna kregen we een les Biologie en Tekenen.

Zo hebben de kinderen een goede voorstelling gekregen hoe het er op een middelbare school aan toe gaat. In januari volgen alle OPen dagen. We zijn benieuwd welek keuzes de kinderen zullen gaan maken.

07 okt 2019 - Groep 3 en groep 8 maken samen Raketjes
Preview foto Afgelopen vrijdag  gingen de groepen 3 en 8 gezellig groepsdoorbrekend werken. Eerst las Juf Siska het boek voor van Andre Kuipers wat ging over 'Op reis'.  De kinderen zaten gezellig bij groep 8 op schoot.

Daarna zijn de kinderen samen raketjes gaan maken. Wat een prachtige raketjes zijn er gemaakt. In groep 3 hangen alle mooie werkjes!