Kanjers van de week

Iedere week wordt er in de groepen 1 t/m 4 een kanjer gekozen.
Een week lang, staat deze kanjer met een foto en een stukje tekst hier op de website.
Groep 1/2A

Fleur is onze kanjer van de week. Ze speelt leuk met anderen kinderen en kan netjes in de rij staan.

Ze ruimt haar spullen netjes op, maakt mooie werkjes en is heel lief.

Groep 1/2B

Groep 1/2C
We hebben weer een kanjer gevonden in onze groep!
Deze week een jongen die er zelf trots op is dat hij superhoog kan springen!
Arley vindt dat hij stoer is, Tygo vindt dat hij keurig in de rij kan staan, Iris zegt dat hij heel hard kan rennen, Raman vindt het heel lief dat hij soms iemand troost die verdrietig is en er was ook nog iemand die zei dat heel gezellig met Arley kan spelen.

Groep 3
De juf heeft deze keer de kanjer gekozen omdat de vorige kanjer ziek was. Zij heeft Stefan gekozen. Stefan is een lief, behulpzaam en geweldig jongetje. Hij kan goed vertellen wat er in de klas speelt een ook is hij super lief voor de juf en andere kinderen. Hij heeft een serieuze werkhouding en let goed op! Fijn hoor, om deze kanjer in de klas te hebben!