Kanjers van de week

Iedere week wordt er in de groepen 1 t/m 4 een kanjer gekozen.
Een week lang, staat deze kanjer met een foto en een stukje tekst hier op de website.
Groep 1/2A

Senn is de kanjer van de week. Hij kan goed vegen en opruimen. Daar wordt de juf heel blij van. Het is ook een echte grappenmaker die Senn. De kinderen vinden ook dat Senn een mooie bril heeft!

Groep 1/2B

Deze kanjer had het letterkoffertje vandaag zo goed gevuld. Verder is ze lief en stoer. Ze maakt ook kinderen aan het lachen met haar grapjes.

Groep 1/2C

Onze kanjer van de week is Isabella!!!! Ze vond het eerst best lastig op school maar nu ze gewend is gaat het supergoed...
Xavi vindt het knap dat je nu al zelf iets kiest wat je wilt doen. Mirthe heeft al gezien dat je nu veel blijer kijkt. Siem vindt dat je al mooi kan tekenen en Gabriël zegt dat je lief met anderen speelt. Isabella doet heel goed mee bij kringactiviteiten. De juffen vinden het heerlijk dat je nu veel vaker meedoet!!!!

Groep 3
Maud heeft Vienna als nieuwe kanjer van de week gekozen. Want Maud vindt Vienna gewoon heel lief! En dat is ze ook. Ze doet goed mee en kan ook heel fijn helpen. Wat een topper !

Groep 4